Långsam spela i spelet poker är en effektiv teknik för att lägga till din väska tricks. Om du inte vet någonting om den långsamma spel eller vad vissa kan hänvisa till som taktiskt, allt har att göra med du tar kontroll över situationen genom att locka motståndare in i handlingen; spelare kan bli orolig om du skulle spela handen aggressivt. Om du spelar en aggressiv stil, du oftast går för knockout punch när du sitter på en stark hand och stark dragning, men när långsam spela, du vill göra precis tvärtom. Överväga dessa långsam spela grunderna att lägga till din växande poker repertoar. Vad är en långsam lek? Något sätt att diktera åtgärden genom att satsa passivt eller svagt på en stark hand att leda de andra spelarna i spelet är långsam spela. Detta är en teknik som används alltför ofta av början spelaren; även om det är effektivt, det blir förutsägbart och kan blåsa din täcka om någon ser du till att Visa ner. Blanda upp långsamma spel taktik med en tight-aggressiv stil är verkligen en framgångsrik poker filosofi, och det finns några sätt du kan sätta din långsam lek i praktiken. Har du någonsin hört talas om en check/höja? Om så inte är fallet, det är så enkelt som det låter.
Om du dikterar åtgärden, kan du välja att checka till nästa spelare i hopp om att någon kommer att fastställa en satsning. Om inga insatser erbjuds, kan du behöva få lite mer aggressiva i framtida satsningsrundor, men för det mesta någon kommer att komma med på resan eller försöka diktera tempot; Det är fine, det är precis vad du vill att de ska göra. När de placerar sina spel och åtgärden returnerar till dig, kan du ge din(a) en bra hård stare, begrunda… och ta upp vad de har erbjudit. Det är ett bra sätt att få mer gods i potten innan de antingen vik eller accepterar din utmaning. Din position i åtgärden samt spelet du spelar kommer att kraftigt påverka när du vill implementera det långsamma spelet.
Om det finns spelare i åtgärden bakom dig så väl som framför, kommer ringer en satsning ofta uppmuntra andra att bo i åtgärden medan en höjning kan enkelt skrämma dem bort. Du behöver en bra läsa från spelaren dikterar åtgärden så du inte kastar dina marker i potten förgäves, utan snarare uppmuntra alla att komma med på resan. Ge tekniken ett försök några gånger; Se vilken typ av resultat du får när du blanda det med andra spela strategier. En bra långsam spela sett till showen ner hjälper också ställa dig bluffa vid ett senare tillfälle i play.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *